Komkommers

De lekkerste komkommer van de Veluwe !

De komkommer planten worden gezaaid en opgekweekt bij de planten kweker. Als de planten 40 cm hoog zijn komen ze bij ons op het bedrijf. Er wordt 3 keer per jaar geplant om een goede kwaliteit van komkommers te kunnen leveren.  In de zomer duurt het 18 dagen voor we weer kunnen oogsten, in de winter duurt dat 5-6 weken. Licht is een belangrijke groeifactor.

Wij telen milieubewust, dat wil zeggen dat wij streven naar een zo schoon mogelijk product. Ziekten en plagen worden biologisch bestreden.

telersvereniging, komkommers, GMO

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telersvereniging Best of Four u.a.,

Coöperatieve Telersvereniging Best of Four biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten. Door het samenvoegen van het productaanbod van ruim 180 telers kan zij vrijwel iedere marktvraag invullen. Hiermee creëert Best of Four voor alle aangesloten telers een sterke verkooppositie.

Verkoop via Best Of Four

De verkoop vindt plaats door telersvereniging Best of Four. Best of Four maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Hierbij worden de logistieke lijnen zo kort mogelijk gehouden. Zo kunnen kopers het product rechtstreeks afhalen van onze locatie. Voor huisverkoop rechtstreeks aan de consument hebben wij een ontheffing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Best of Four www.bestoffour.nl.

Door optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas

Op ons bedrijf worden meerdere teelten per jaar aangeplant om zo de hoge kwaliteit van onze komkommers te waarborgen. We voeren elke teeltwisseling in drie delen uit om zo continu komkommers van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Onze planten worden gezaaid en opgekweekt bij de plantenkweker en komen als ze ongeveer 40 cm groot zijn naar ons bedrijf. Na planten duurt het ongeveer 2,5 weken voordat we komkommers van deze planten oogsten, ’s winters duurt dit aanzienlijk langer.

Door optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas.

We telen milieubewust. Ziekten en plagen bestrijden we grotendeels op biologische wijze, dat wil zeggen, met natuurlijke vijanden.

Hieronder het hele proces van kiemplantje tot eindproduct

Op ons bedrijf worden meerdere teelten per jaar aangeplant om zo de hoge kwaliteit van onze komkommers te waarborgen. We voeren elke teeltwisseling in drie delen uit om zo continu komkommers van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Onze planten worden gezaaid en opgekweekt bij de plantenkweker en komen als ze ongeveer 40 cm groot zijn naar ons bedrijf. Na planten duurt het ongeveer 2,5 weken voordat we komkommers van deze planten oogsten, ’s winters duurt dit aanzienlijk langer.

Door optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas.

We telen milieubewust. Ziekten en plagen bestrijden we grotendeels op biologische wijze, dat wil zeggen, met natuurlijke vijanden.

Hieronder het hele proces van kiemplantje tot eindproduct

Op ons bedrijf worden meerdere teelten per jaar aangeplant om zo de hoge kwaliteit van onze komkommers te waarborgen. We voeren elke teeltwisseling in drie delen uit om zo continu komkommers van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Onze planten worden gezaaid en opgekweekt bij de plantenkweker en komen als ze ongeveer 40 cm groot zijn naar ons bedrijf. Na planten duurt het ongeveer 2,5 weken voordat we komkommers van deze planten oogsten, ’s winters duurt dit aanzienlijk langer.

Door optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas.

We telen milieubewust. Ziekten en plagen bestrijden we grotendeels op biologische wijze, dat wil zeggen, met natuurlijke vijanden.

Hieronder het hele proces van kiemplantje tot eindproduct