Komkommers

De lekkerste komkommer van de Veluwe !

De komkommer planten worden gezaaid en opgekweekt bij de planten kweker. Als de planten 40 cm hoog zijn komen ze bij ons op het bedrijf. Er wordt 3 keer per jaar geplant om een goede kwaliteit van komkommers te kunnen leveren.  In de zomer duurt het 18 dagen voor we weer kunnen oogsten, in de winter duurt dat 5-6 weken. Licht is een belangrijke groeifactor.

Wij telen milieubewust, dat wil zeggen dat wij streven naar een zo schoon mogelijk product. Ziekten en plagen worden biologisch bestreden.

 

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telerscoöperatie Oxin Growers U.A. De verkoop vindt plaats door Oxin Growers. Oxin Growers maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oxin Growers U.A.

Oxin Growers is één van de grootste telerscoöperaties van Nederland. Dagelijks zetten 260 leden zich in om smaakvolle groenten en fruit van topkwaliteit te leveren. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit stevige vollegrondsgroenten, rijke glasgroenten, sappig hardfruit en verfijnd zachtfruit.

Voor huisverkoop rechtstreeks aan de consument hebben wij een ontheffing.

oor optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas

Op ons bedrijf worden meerdere teelten per jaar aangeplant om zo de hoge kwaliteit van onze komkommers te waarborgen. We voeren elke teeltwisseling in drie delen uit om zo continu komkommers van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Onze planten worden gezaaid en opgekweekt bij de plantenkweker en komen als ze ongeveer 40 cm groot zijn naar ons bedrijf. Na planten duurt het ongeveer 2,5 weken voordat we komkommers van deze planten oogsten, ’s winters duurt dit aanzienlijk langer.

Door optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas.

We telen milieubewust. Ziekten en plagen bestrijden we grotendeels op biologische wijze, dat wil zeggen, met natuurlijke vijanden.

Hieronder het hele proces van kiemplantje tot eindproduct

Op ons bedrijf worden meerdere teelten per jaar aangeplant om zo de hoge kwaliteit van onze komkommers te waarborgen. We voeren elke teeltwisseling in drie delen uit om zo continu komkommers van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Onze planten worden gezaaid en opgekweekt bij de plantenkweker en komen als ze ongeveer 40 cm groot zijn naar ons bedrijf. Na planten duurt het ongeveer 2,5 weken voordat we komkommers van deze planten oogsten, ’s winters duurt dit aanzienlijk langer.

Door optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas.

We telen milieubewust. Ziekten en plagen bestrijden we grotendeels op biologische wijze, dat wil zeggen, met natuurlijke vijanden.

Hieronder het hele proces van kiemplantje tot eindproduct

Op ons bedrijf worden meerdere teelten per jaar aangeplant om zo de hoge kwaliteit van onze komkommers te waarborgen. We voeren elke teeltwisseling in drie delen uit om zo continu komkommers van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Onze planten worden gezaaid en opgekweekt bij de plantenkweker en komen als ze ongeveer 40 cm groot zijn naar ons bedrijf. Na planten duurt het ongeveer 2,5 weken voordat we komkommers van deze planten oogsten, ’s winters duurt dit aanzienlijk langer.

Door optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas.

We telen milieubewust. Ziekten en plagen bestrijden we grotendeels op biologische wijze, dat wil zeggen, met natuurlijke vijanden.

Hieronder het hele proces van kiemplantje tot eindproduct